5μηνο Προετοιμασίας για Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο! Προετοιμάσου και αύξησε τα όρια της αντοχής σου, βελτίωσε την απόδοση του καρδιοκυκλοφορικού σου συστήματος στο Stay Fit, το Top Greek Gym στη Νέα Αρτάκη. Για τον Ημιμαραθώνιο ισχύει διαφορετική τιμή.

5μηνο Προετοιμασίας για Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο! Προετοιμάσου και αύξησε τα όρια της αντοχής σου

Έκπτωση
67%
Κερδίζεις
240€
Ρίξε την τιμή 6€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Προετοιμάσου 5 μήνες για τον Μαραθώνιο ή/και τον Ημιμαραθώνιο. Η έναρξη της προετοιμασίας είναι 24/06, έχει διάρκεια 20 εβδομάδες και περιλαμβάνει προπόνηση στο γήπεδο και στο γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Κόστος συμμετοχής στο αγώνισμα της επιλογής σας (Μαραθώνιος 10.000 και 5.000 αγώνας, βασικό πακέτο).
 • Μεταφορά με λεωφορείο.
 • Πρόγραμμα Προπόνησης.
 • Η τιμή για τον Μαραθώνιο είναι 120€, για τον Ημιμαραθώνιο των 10.000μ. 115€ και για Ημιμαραθώνιο των 5.000μ.είναι 107.

  Το γυμναστήριο Stay Fit ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1994 και μετρά ήδη 24 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας και παρουσίας στο χώρο του fitness. Οι άνετες εγκαταστάσεις, οι επαγγελματίες γυμναστές, τα πρωτοποριακά προγράμματα, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και η διαρκής ανανέωση τεχνογνωσίας εγγυώνται ασφάλεια και ποιότητα στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχει.

  Προσαρμοσμένο στα σύγχρονα δεδομένα το γυμναστήριο Stay Fit χτίζει με τα μέλη του σχέσεις εμπιστοσύνης που αντέχουν στο χρόνο. Περισσότερα

  ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

  Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.