2μηνο Πλάνο Διατροφής + Προσωπική Αξιολόγηση! Χάσε τα περιττά κιλά και μεταμόρφωσε το σώμα σου για το καλοκαίρι στο Stay Fit, το Top Greek Gym στη Νέα Αρτάκη.

2μηνο Πλάνο Διατροφής + Προσωπική Αξιολόγηση! Χάσε τα περιττά κιλά και μεταμόρφωσε το σώμα σου για το καλοκαίρι

Έκπτωση
26%
Κερδίζεις
21€
Ρίξε την τιμή 2€ με τον Κουμπαρά σου!
Η προσφορά λήγει σε:
Expires in:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με τη Διατροφική Υποστήριξη

Όποια προπονητική μέθοδο και αν ακολουθείς, η Διατροφή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σου δώσει το Διατροφικό σου πρόγραμμα μετά από λεπτομερή λήψη ιστορικού και καταγραφή των διατροφικών προτιμήσεών σου.

Ακολούθησε το Διατροφικό Πρόγραμμα που θα σου δοθεί με μεθοδικότητα για να φτάσεις στους στόχους σου ακόμα πιο γρήγορα.

Κάθε Διατροφικό Πρόγραμμα γίνεται κατόπιν ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό του γυμναστηρίου Stay Fit, το Top Greek Gym στη Νέα Αρτάκη.

Το γυμναστήριο Stay Fit ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1994 και μετρά ήδη 24 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας και παρουσίας στο χώρο του fitness. Οι άνετες εγκαταστάσεις, οι επαγγελματίες γυμναστές, τα πρωτοποριακά προγράμματα, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και η διαρκής ανανέωση τεχνογνωσίας εγγυώνται ασφάλεια και ποιότητα στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχει.

Προσαρμοσμένο στα σύγχρονα δεδομένα το γυμναστήριο Stay Fit χτίζει με τα μέλη του σχέσεις εμπιστοσύνης που αντέχουν στο χρόνο. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.